menu Home
Esports

Irineu Esteve deixa el pròxim Tour d’Ski

Ingrid Monreal | 28 de desembre de 2023

Irineu Esteve no podrà competir al pròxim Tour d’Ski. Juntament amb el corredor, l’equip tècnic ha pres la decisió després de veure que no es podien salvar els problemes d’esquena que arrossega l’esportista en les últimes setmanes.

Esteve ja va iniciar la temporada amb problemes lumbars; unes molèsties que ha pogut anar controlant en les primeres curses de la Copa del Món. Però, en les últimes sessions d’entrenaments el dolor ha tornat a aparèixer, fins i tot impedint dur a terme les sessions amb normalitat. Així doncs, s’ha determinat que per recuperar l’esquena es necessita un període de tres o quatre setmanes en què, a més, no hi hagi dolor.

Val a dir que l’esquiador ja va patir aquesta molèstia fa dues temporades, i habitualment ho treballa amb prevenció i exercicis, tot i que a vegades no és suficient i apareix amb major intensitat.

El Tour d’Ski començava per a Esteve el pròxim 30 de desembre a Toblach, però donades les circumstàncies no es preveu que pugui tornar abans de la cursa de la Copa del Món de Goms – Suïssa -, prevista pel 28 de gener.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play