menu Home
AndorraSuccessos

La Policia deté 16 persones durant la setmana

Ràdio Valira | 22 de desembre de 2023

La Policia ha detingut un total de 16 persones durant el transcurs de la setmana per delictes contra la salut pública, la funció pública, contra la seguretat en el tràfic jurídic, la integritat física i moral, el patrimoni, l’honor, la llibertat, i la seguretat col·lectiva.

Dilluns, vers les 02.30 hores a l’interior d’un local d’oci nocturn es van detenir quatre persones, dues dones i dos homes, d’edats compreses entre els 22 i 43 anys per consum i possessió d’1,5 grams de cocaïna.

El mateix dia, a les 17.10 hores es procedeix a la detenció d’un home de 49 anys per un presumpte delicte contra la funció pública. L’interessat feia objecte d’una suspensió administrativa del seu permís de conduir.

El dimecres a les 16.00 hores a la frontera del riu Runer, es va detenir una dona de 23 anys en possessió de 12 grams de “tusi” (cocaïna rosa). La interessada accedia al Principat a l’interior d’un turisme.

El mateix dia, vers les 10.15 hores a Escaldes, es va procedir a la detenció d’una dona de 31 anys com a presumpta autora d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. Els fets es van produir quan el Servei d’Immigració rep una sol·licitud per a l’obtenció d’una autorització d’immigració de residència i treball, per part de la interessada. Verificada la documentació aportada, es detecta que un document relatiu a la seva activitat laboral al seu país d’origen seria inautèntic, motiu pel qual es procedeix a la seva detenció.

També el dimecres a les 12.50 hores es va procedir a la detenció d’un home de 55 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic. Requerits des del servei d’urgències de l’hospital per quan en atendre una dona que presenta diverses lesions s’activa el codi lila per violència domèstica. Al lloc la interessada manifesta que les lesions eren fruit d’una agressió per part de la seva parella en el decurs  d’una discussió.

Posteriorment es va procedir a localitzar i detenir l’interessat.

El divendres a les 00.18 hores es va procedir a la detenció d’un home de 19 anys com a presumpte autor dels delictes contra el patrimoni, la funció pública, la integritat física i moral, la llibertat i l’honor. Requerits per quan un grup de joves estarien produint danys i desperfectes a les instal·lacions d’un parc públic. En el moment d’identificar a l’interessat, aquest reacciona injuriant i amenaçant els agents de Policia, propina una empremta a un d’ells, i intenta agredir un altre.

La resta de detencions han estat per conduir sota l’efecte de l’alcohol i les drogues. Una dona, i dos  homes d’edat compresa entre 18 i 36 anys amb unes taxes d’entre 1,02 g/l., i 2,19 g/l. Tres homes d’entre 29 i 36 anys per positiu al control de tòxics salivar, i un home de 26 anys amb una taxa de 2,02 g/l, i positiu al control de tòxics salivar.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play