menu Home
AndorraSocietat

El Rotary Club lliura lots de menjar per a 58 famílies usuàries de la botiga solidària de la Creu Roja Andorrana

Ràdio Valira | 22 de desembre de 2023

El Rotary Club Andorra ha entregat un lot amb aliments tradicionals de Nadal per a les 58 famílies usuàries de la botiga solidària de la Creu Roja Andorrana. El lot donat compta, com en anys anteriors, amb aliments per fer un menú complet, incloent-hi una peça de carn, i permetrà a unes 83 persones poder omplir la taula amb aliments típics d’aquestes festes.

El Rotary Club Andorra, amb el Centre Comercial Andorrà, facilitador dels productes, i també col·laborador de la Creu Roja Andorrana en moltes accions, ha fet arribat els lots a les instal·lacions de l’entitat. Es dona així continuïtat un any més a aquesta acció que representa una considerable ajuda econòmica per a les famílies, que d’aquesta manera poden destinar els seus propis recursos a altres necessitats, segons valoren des de l’ONG.

El vicepresident del Rotary Club Andorra, Martí Bové, ha destacat que “des del Rotary continuarem aportant el nostre granet de sorra i intentant posar una mica d’alegria a les llars en aquesta època, tan significativa per a molts”. Finalment, Bové ha valorat la implicació  del Rotary Club vers la Creu Roja, amb aquesta iniciativa o amb el suport econòmic d’anys anteriors per al programa de primers auxilis per a infants (PAPI), i ha recordat que el Rotary va ser l’impulsor de la creació de l’entitat fa més de quaranta anys.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play