menu Home
AndorraSocietat

Terratrèmol de 3,4 percebut a Andorra

Ràdio Valira | 21 de desembre de 2023

Un terratrèmol de magnitud 3,4 que ha tingut l’epicentre a l’Alt Urgell, concretament al municipi de Cava, ha estat percebut parcialment a Andorra. El sisme ha tingut lloc aquesta matinada de dijous a les 0.24 hores (hora local). Durant les següents hores l’activitat sísmica ha continuat, registrant diferents terratrèmols i de magnitud sililar. Així i tot, no s’ha registrat cap dany personal ni material. Des d’Andorra Recerca + Innovació fan una crida a la població perquè ompli l’enquesta sísmica per tal de calcular de manera més acurada la intensitat del terratrèmol a Andorra, que es troba disponible al web https://cres-enquestesonline.iea.ad:4443/html/view/online.php?pid=CENMA.

Des d’Andorra Recerca Innovació no es descarta més es produeixin noves rèpliques durant les properes hores/dies.

Quan el sisme és de magnitud 3,4, com el que ha tingut lloc aquesta matinada, la vibració és feble i es percep a l’interior dels edificis per part només d’algunes persones. Les persones en repòs perceben un balanceig o tremolor lleugers.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play