menu Home
AndorraEsportsSocietat

L’FPNSM rep la visita dels jugadors del MoraBanc

Ràdio Valira | 21 de desembre de 2023

El primer equip del BC MoraBanc Andorra ha visitat aquest dimecres a la tarda la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (FPNSM) en el marc de les festes de Nadal. Concretament, els jugadors, acompanyats tant del cos tècnic com del president, Gorka Aixàs, i del seu director esportiu, Francesc Solana, han fet entrega de tres armilles de pes com a regals de Nadal per a la fundació.

En la visita s’ha fet una demostració del funcionament d’aquestes armilles, que seran unes eines d’ajuda en la modulació propioceptiva, és a dir, en la regulació de les sensacions del cos. Més concretament, Manel Borrallo, psicòleg de l’FPNSM, ha explicat que aquestes armilles serveixen per proporcionar una sensació d’estabilitat i calma, a partir de la consciència corporal.

Com ja és habitual, les persones ateses del Servei Ocupacional Xeridell i els jugadors del BC MoraBanc Andorra han acabat la visita jugant a bàsquet tots junts.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play