menu Home
AndorraSocietat

El Govern instal·la noves pantalles digitals a les parades del transport públic nacional

Ràdio Valira | 21 de desembre de 2023

Amb la voluntat de millorar el servei de transport públic nacional, i respondre a la necessitat dels usuaris de disposar en temps real l’hora d’arribada de l’autobús a la parada, Govern adjudica la instal·lació de 10 nous panells informatius a diverses marquesines del país. L’adjudicació s’ha fet a la filial FEDA Solucions per un import total quasi 96.000 euros, que inclou la instal·lació i el manteniment.

La distribució d’aquests nous panells permet facilitar la informació a l’usuari de l’autobús a temps real i continuar impulsant el transport públic després de la implementació de la gratuïtat del servei. FEDA Solucions gestiona actualment l’aplicació MOU_T_B, que integra un sistema de gestió d’autobusos que permet incorporar senyalització digital amb informació del temps d’espera en les marquesines de les aturades de les línies regulars de transport públic.

La instal·lació dels nous panells permet donar continuïtat a la prova pilot que es va impulsar l’any passat i que va permetre ja la instal·lació d’aquest sistema en cinc parades d’autobús diferents. D’aquesta manera, i un cop finalitzada la col·locació de les noves pantalles digitals, les següents parades disposaran d’aquest servei:

 

 • 2 pantalles a la parada 5555 – Estació Nacional d’Andorra
 • 1 pantalla a la parada 5009 – La Sardana
 • 1 pantalla a la parada 5205 – La Grau
 • 1 pantalla a la parada 630 – Prat Nou
 • 1 pantalla a la parada 5200 – Ambaixada Espanyola
 • 1 pantalla a la parada 609 – Pont de Fontaneda
 • 1 pantalla a la parada 5510 – El Cedre
 • 1 pantalla a la parada 5419 – Els Marginets
 • 1 pantalla a la parada 5123 – Sant Vicenç
 • 1 pantalla a la parada 5130 – Rotonda de la Margineda
 • 1 pantalla a la parada 5011- Consell d’Europa
 • 1 pantalla a la parada 709 – Dama de Gel
 • 1 pantalla a la parada 201- Parada de l’Església
 • 1 pantalla a la parada 172 – Soldeu
 • 1 pantalla a la parada 5555 – Estació Nacional d’Andorra • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play