menu Home
AndorraPólitica

Laura Mas revalida el consolat a Encamp

Ràdio Valira | 18 de desembre de 2023

Laura Mas ha revalidat el consolat a Encamp amb una victòria aclaparadora davant la candidatura socialdemòcrata d’Avancem, liderada per Marta Pujol. D’aquesta manera, Units per al Progrés + Demòcrates + Independents tornarà a encapçalar el comú encampadà durant els pròxims quatre anys amb el suport de 1.403 ciutadans, un 68,24% del total, mentre que Pujol ha sumat 653 vots (31,76%). La participació en la parròquia s’ha situat en el 52,52% d’un total de 4.440 electors entre Encamp i el Pas de la Casa, entre les quals també s’han registrat 202 vots en blanc i 74 nuls.

Davant la validació de la feina feta per la candidatura de Mas durant els darrers quatre anys al capdavant del comú, la cònsol ha agraït la confiança dipositada i ha asseverat que els resultats obtinguts són “una clara demostració que la feina feta durant aquests quatre anys ha estat molt ben rebuda per tots”. En aquest sentit, s’ha compromès a “consolidar” el projecte engegat i ha assegurat que “continuaré treballant per Encamp i el Pas de la Casa”.

Per la seva banda, Pujol ha al·legat que els resultats electorals assolits són fruit d’una “competició desigual”, exposant que des d’Avancem tenien menys recursos durant la campanya electoral. “Encara que fem molta feina, treballem molt i hàgim anat augmentant la cohesió, aquesta desigualtat de recursos de cada candidatura es nota, a banda del fet favorable d’haver estat els darrers tres mandats al capdavant del comú”, ha assenyalat.

En aquest sentit, ha apuntat que es queda “amb la bona feina feta” i s’ha mostrat molt agraïda amb l’equip, destacant que “estem contents d’haver enfortit la candidatura i l’equip”. La socialdemòcrata també ha asseverat que estant a l’oposició continuaran treballant pels punts que defensaven al programa electoral, “fent sentir la nostra veu en les qüestions relatives a la millora del benestar i la qualitat de vida de la nostra població, l’accés al dret a un habitatge digne, la defensa d’un urbanisme equilibrat i sostenible, així com el treball per la gent gran i jove de la nostra parròquia”.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play