menu Home
AndorraPólitica

Jornada electoral sense incidències a Encamp amb un 17,8% de vot judicial

Ràdio Valira | 17 de desembre de 2023

La jornada electoral pels comicis comunals a Encamp s’ha iniciat sense incidències i amb un 17,8% (793) del cens parroquial dipositat a les urnes que custodien el vot judicial. Els primers electors a acudir al comú encampadà per exercir el seu dret a sufragi han arribat abans de l’obertura oficial, a les 9 hores, per poder dipositar el seu vot a les urnes. Martín Pere, qui ha arribat als volts de dos quarts de nou a la porta del comú ha esdevingut un dels primers electorals, ha explicat que “he estat tan matiner” perquè “he acabat de treballar i prefereixo venir a votar ara i després anar cap a casa per assegurar que no m’adormo i em passa per alt l’hora”.

Durant la primera hora d’obertura també ha acudit a exercir el dret a vot el ministre de Finances, Ramon Lladós, així com diversos funcionaris, com policies i bombers, qui han vingut a la cita electoral ben vestits amb l’uniforme de cada cos d’ordre. I, com podia ser d’una altra manera, a les primeres hores de la jornada electoral també s’han deixat veure electors vestits amb roba d’esquiar “per fer la feina i pujar cap a pistes”.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play