menu Home
AndorraPólitica

El vot judicial assoleix el 23% a Ordino, la xifra més alta de totes les parròquies

Ràdio Valira | 17 de desembre de 2023

La jornada electoral a Ordino s’està desenvolupant amb normalitat tot registrat una bona participació des de les 9 hores del matí. El vot judicial, en aquest sentit, ha tingut un pes rellevant, ja que la modalitat de vot ha arribat a assolir un 23% de participació amb un total de 456 vots. Es tracta de la xifra més alta de totes les parròquies.

El col·legi electoral -que ha tornat a ser el comú d’Ordino- ha obert les portes a les 9 hores del matí sense cap classe d’incidència. Tot i això, la cònsol menor de la parròquia, Eva Choy, juntament amb el batlle d’Ordino ja havien iniciat la seva activitat electoral a les 7.30 hores del matí a l’interior del Servei de Tràmits comunals duent a terme el recompte dels vots judicials.

A tall d’anècdota, la primera persona a efectuar el vot a la parròquia ordinenca ha estat la veïna Gemma Pujal, qui ha arribat al comú a les 9 hores acompanyada de la seva família.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play