menu Home
AndorraPólitica

UP + DA + Independents impulsarà “12 accions immediates” a partir del 17 de desembre

Ràdio Valira | 15 de desembre de 2023

El darrer acte d’aquesta campanya de la candidatura d’Units per al Progrés + Demòcrates + Independents ha tingut lloc aquest divendres davant del comú d’Encamp. Un comú que, si les encampadanes i encampadans mantenen la confiança en la candidatura encapçalada per Laura Mas, ja comptarà amb molta activitat només finalitzar la contesa electoral. Així ho ha garantit l’actual cònsol, acompanyada del candidat a cònsol menor Xavier Fernàndez, i també la resta de la candidatura. “Impulsarem 12 accions immediates a partir del 17 de desembre”, ha assegurat.

Mas ha detallat aquesta dotzena de compromisos: l’aprovació del pressupost del 2024, incloent-hi una partida important per a habitatge; l’adjudicació de les obres del nou aparcament de la Terra Llarga, que comptarà amb 142 places; una reunió amb Saetde per coordinar la redacció del projecte de remodelació de l’avinguda d’Encamp del Pas de la Casa; l’adjudicació de les obres del nou Casal de la gent gran; la prova pilot del punt intel·ligent de recollida d’escombraries; la creació del Consell de joves, amb 20.000 euros de pressupost participatiu; l’aprovació del Pla de formació per als treballadors del Comú, amb el desplegament del Pla d’igualtat i de mobilitat; el llançament d’una campanya per evitar l’incivisme als punts de recollida d’escombraries i de trastos; la posada en marxa de la cita prèvia per evitar cues i temps d’espera al Servei de tràmits; la creació d’un punt d’informació i assessorament en matèria d’habitatge, juntament amb l’inici dels treballs per fer l’inventari dels immobles de la parròquia; l’aprovació de la bonificació per a la construcció de residències i, finalment, la creació de la nova conselleria del Pas de la Casa.

Després de detallar les 12 accions que es faran de manera imminent, UP + DA + Independents ha tancat la campanya electoral amb una fotografia conjunta, amb la satisfacció d’haver pogut transmetre el programa a la població i bones sensacions de cara al diumenge.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play