menu Home
AndorraPólitica

Per Sant Julià farà un pla de neteja i manteniment dels pipicans

Ràdio Valira | 15 de desembre de 2023

Per Sant Julià desenvoluparà un pla de neteja i manteniment dels espais públics destinats a animals de companyia. La candidata número 3 a la llista socialdemòcrata, Meritxell Bundancia, ha argumentat que els espais actuals destinats als gossos a Sant Julià no estan en les millors condicions, ja que són bruts i mancats de manteniment, la qual cosa converteix aquests llocs en espais desagradables. Per aquest motiu, proposen adaptar l’espai Benestar en una zona que doni oportunitat de disposar d’un lloc segur per a ells i per a la ciutadania.

Per Sant Julià aposta per renovar els espais existents, implementar pràctiques de neteja i manteniments regulars, i fomentar el benestar animal en col·laboració amb altres administracions comunals promovent una legislació que els consideri com a éssers sensibles i amb drets a protegir.

Pel que fa a les colònies de gats, Per Sant Julià vol posar remei a la situació actual d’abandonament per part del comú, motiu pel qual s’encarregarà d’assegurar el benestar dels felins, si guanya les eleccions. En aquest sentit, es dotarà una partida pressupostària específica dedicada a cuidar i millorar la condició de les colònies de gats que s’utilitzarà per proporcionar aliments, serveis veterinaris i altres necessitats essencials per al benestar dels gats.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play