menu Home
AndorraPólitica

Enclar encarregarà un estudi sobre els Pouets i portarà a la ciutadania diferents propostes d’ús

Ràdio Valira | 15 de desembre de 2023

Enclar constata que a Andorra la Vella hi ha diverses instal·lacions comunals buides i inutilitzades i defensa que ara “ens toca fer un pas endavant”. El número u de la candidatura, Sergi González, ha remarcat que l’edifici dels Pouets, l’antic forn que hi ha a Encorcés o el Ribaló “són espais propietat del comú en els quals es podrien fer projectes que podrien revertir en la ciutadania”. Davant d’això, Sergi González ha anunciat que Enclar analitzarà diferents usos per als Pouets i els portarà a la ciutadania perquè decideixi quin respon millor a les seves necessitats.

“DA ens va dir que buidar l’espai que ara ocupa l’aparcament dels Pouets costava entre 2 milions i 3 milions d’euros”, ha declarat el candidat que s’ha preguntat per què els successius governs demòcrates al comú d’Andorra la Vella no han demanat cap estudi seriós sobre l’edifici. “Per què ningú ho ha fet?”, ha insistit i ha afegit que “ens diuen que al Ribaló les proteccions són molt cares. Hi ha algun estudi? Quant ens costa? Perquè per gastar quatre milions en unes fonts no hi ha cap problema”. “Anem a veure si aquesta parròquia està pensada per als turistes o per tenir espais que són nostres tancats i abandonats”, ha constatat.

En el cas dels Pouets, Enclar preveu encarregar un estudi de viabilitat amb diferents propostes i quantificar el cost que tindria implementar-les. Un cop realitzat aquest treball, es portaran a la ciutadania les diferents opcions perquè sigui aquesta la que decideixi a què destinar la instal·lació.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play