menu Home
AndorraPólitica

Demòcrates + SDP + Acció + Independents d’Escaldes-Engordany promet accions per dinamitzar els barris

Ràdio Valira | 15 de desembre de 2023

“Volem que Escaldes-Engordany sigui un reflex dels seus barris, i no només de l’eix comercial”. Són paraules de la número 7 de la llista de Demòcrates + SDP + Acció + Independents d’Escaldes-Engordany, Agda Castillo, aquest divendres des del carrer de l’Obac, precisament una d’aquestes zones que mereixen un impuls per part del comú escaldenc, segons han defensat. En aquest sentit, la candidatura encapçalada per Anna Garcia i Gemma Bofarull incrementarà, si obté la confiança dels ciutadans aquest 17 de desembre, les accions enfocades a la promoció i dinamització dels barris d’Escaldes- Engordany. Per exemple, ha detallat Castillo, “descentralitzarem la cultura perquè arribi a tots els punts de la parròquia, i no només a l’eix comercial i al Clot d’Emprivat”. També “apostarem per la figura del conseller de barri”, per conèixer de primera mà les inquietuds de veïns i comerciants, així com oferiran, per una banda, “tarifes reduïdes d’aparcament” per als clients del petit comerç de barri i, per altra, “incentius fiscals” per a comerciants i emprenedors d’aquestes zones, relacionats amb l’impost de radicació.

Castillo també ha parlat de la importància de promocionar les associacions de barri, així com d’invertir en embelliment de façanes i voravies. La candidata ha explicat que la poca dinamització que es fa als barris “és una de les preocupacions principals que ens han traslladat durant el porta a porta”. “Escaldes-Engordany no acaba on acaba l’avinguda Carlemany”, ha defensat Castillo, lamentant que els qui no formen part d’ella “no se senten tan cuidats pel comú”. “Nosaltres el que volem és que qualsevol ciutadà, de qualsevol punt, se senti orgullós de la parròquia i estimat pel comú”, ha manifestat.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play