menu Home
AndorraPólitica

Cairat fa balanç de la campanya “satisfet” de la feina feta

Ràdio Valira | 15 de desembre de 2023

Desperta Laurèdia ha aprofitat el darrer dia de campanya per fer un balanç de la feina feta i compartir les sensacions de cara a les eleccions de diumenge. El número 1 de la llista, Cerni Cairat, ha assegurat que “estem molt satisfets de la nostra feina durant aquestes dues setmanes i també estem contents dels inputs que hem rebut per part de la gent que s’ha acostat fins a nosaltres”.

Precisament, el candidat ha destacat que la ciutadania els ha felicitat per presentar “un programa electoral molt reflexionat, amb propostes realistes i ben argumentades” i, per tant, “ens agafem a això per intentar guanyar el diumenge”.

Cairat ha manifestat sentir una “sensació d’orgull” pel que fa al treball del seu equip, “un projecte que creiem guanyador, que l’hem sabut transmetre i a partir d’aquí el poble dirà”.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play