menu Home
AndorraPólitica

ACO + DA vol que el centre sociosanitari sigui públic

Ràdio Valira | 15 de desembre de 2023

La candidatura d’Acció Comunal d’Ordino + Demòcrates + Independents + SDP té “molt clar que les persones han d’estar al centre de la política comunal, i en totes les etapes de la vida”, ha manifestat la número 7 de la llista, Meritxell Rabadà. Per això, un dels principals projectes que porten al programa electoral és un centre sociosanitari públic per a Ordino, “que doni la cobertura necessària tenint en compte les necessitats del país, però on la gent gran de la parròquia tingui prioritat”.

Aquest futur centre es treballarà de manera conjunta amb Afers Socials del Govern el SAAS i les “entitats expertes en aquesta temàtica”, ha detallat Rabadà. Així, si la candidatura que encapçalen Maria del Mar Coma i Eduard Betriu obté la confiança dels ciutadans aquest 17 de desembre, es començarà a definir només començar el mandat. Rabadà ha explicat que ja s’han mantingut converses amb el Govern. De fet, és això el que diferencia aquest projecte del que es volia impulsar en l’anterior mandat: “nosaltres garantim que serà públic i que serà treballat de manera conjunta amb Afers Socials”, ha afirmat Rabadà.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play