menu Home
AndorraPólitica

Acció Comunal d’Ordino + Demòcrates + Independents + SDP anuncia descomptes al CEO

Ràdio Valira | 15 de desembre de 2023

L’esport ha estat el tema escollit per la candidatura d’Acció Comunal d’Ordino + Demòcrates + Independents + SDP en l’acte de campanya d’aquest dijous. El número 5 de la llista, Jordi Serracanta, ha parlat de “dues línies importants”: fomentar l’esport entre la població d’Ordino i fomentar l’esport vinculat al turisme. Pel que fa al primer punt, ha recordat que aquest mandat s’ha fet una important inversió per renovar i ampliar les instal·lacions del centre esportiu d’Ordino (CEO). El proper pas serà l’actualització de la zona de relaxació, ha detallat. A més, Serracanta ha anunciat que, a partir del gener, “els residents d’Ordino tindran preus avantatjosos” al CEO.

“Considerem que la gent d’Ordino és qui més ha de gaudir d’aquestes instal·lacions, perquè la gent sana fa una població sana, i això ens ajuda a tots”, ha defensat el candidat. Per això, a partir de l’1 de gener se’ls aplicarà un descompte del 10% sobre la quota que estiguin pagant. D’altra banda, i pel que fa al vincle entre esport i turisme, “hem apostat i seguirem apostant per la celebració de proves de renom nacional i internacional”, ha assegurat Serracanta. “Quan els esportistes venen aquí es troben una parròquia magnífica amb un entorn natural envejable”, i són ells “els qui ens fan ambaixadors a fora”, ha manifestat.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play