menu Home
AndorraPólitica

Desperta Laurèdia defensa una millora de l’entorn urbà planificada, funcional i que prioritzi el vianant

Ràdio Valira | 14 de desembre de 2023

Cerni Cairat, candidat a cònsol per Desperta Laurèdia, ha insistit aquest dimecres en la necessitat de millorar l’entorn urbà per afavorir diversos aspectes de la parròquia “si es passeja millor, i hi ha més serveis com aparcaments, això ajudarà a tenir més activitat econòmica”, ha manifestat.

Al mateix temps ha destacat la necessitat de la planificació dels projectes a llarg termini. “Una planificació ordenada del casc urbà, a futur i progressivament l’avinguda Verge de Canòlich ha de ser cada cop més de vianants i al mateix temps dotar d’espais d’aparcament a la zona del Prat Gran. Pensem que el replantejament ha de ser general i pràctic, no n’hi ha prou amb embellir el carrer i posar jardineres, ha de ser funcional també […] Son plantejaments que no es poden fer a curt termini”.

Alhora, Cairat recorda que hi haurà vehicles que necessiten circular-hi i l’important és canviar la prioritat. “Ha de ser compatible amb un cert trànsit de vehicles, per les empreses de transport i els aparcaments dels veïns, volem canviar la prioritat”, ha conclòs.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play