menu Home
AndorraSalut

Conveni amb la Creu Roja per reforçar la salut i el benestar dels joves

Ràdio Valira | 14 de desembre de 2023

La Creu Roja Andorrana i Fimarge van formalitzar aquest dimecres un acord de col·laboració mitjançant la signatura d’un conveni que busca reforçar de manera conjunta la salut i el benestar de la joventut del país.

Fimarge, societat financera d’inversió independent, s’ha compromès amb el seu suport mitjançant una aportació destinada al nou projecte de la Creu Roja Andorrana ‘RollingAnd’. Aquesta nova iniciativa, amb abast a tot el territori andorrà, anirà dirigida especialment als joves en l’ambient d’oci nocturn, i tindrà com a objectiu la reducció de riscos associats al consum de substàncies, com ara l’alcohol.

En aquest sentit, el conveni signat aquest dimecres representa un pas més per enfortir els recursos i la cobertura que oferirà el servei, assegurant una millor atenció a la comunitat. Tant Jordi Fernández, director de la Creu Roja Andorra, com Josep Palomera, director general de Fimarge, van expressar el seu compromís compartit amb la responsabilitat social i la promoció de la salut, esperant contribuir de manera positiva en la joventut andorrana.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play