menu Home
Pólitica

Consens assenyala que anar a votar no és l’única manera de fer política

Ràdio Valira | 14 de desembre de 2023

La participació ciutadana ha centrat l’acte de campanya d’aquest matí de Consens per Escaldes-Engordany. El número 7 de la candidatura, Ramon Tena, ha manifestat que “sembla que anar a votar sigui l’única manera de participar en la política, i no és així”. D’aquí, segons Tena, que es vulguin crear canals de comunicació que vagin més enllà del vot i per això “volem crear la Conselleria de Ciutadania”. Una conselleria, que tindrà per objectiu “fer seguiment i donar resposta a les problemàtiques de la ciutadania”. D’aquí que es vulguin desplegar un seguit de programes perquè el ciutadà participi molt més en els afers comunals, com ara el Consell de joves parroquial, el Consell de la Gent Gran o la Conselleria de Ciutadania, per promoure la cohesió social i la participació ciutadana. Alhora, es reservaran partides per a pressupostos participatius i s’organitzaran reunions de poble amb més freqüència per decidir sobre qüestions cabdals dins la parròquia.

Finalment, Tena ha assenyalat que tot i l’esforç que s’està duent a terme sobre el desenvolupament d’una administració electrònica més potent, “no es pot deixar el tu a tu” per no deixar de banda aquells que no dominen les noves tecnologies.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play