menu Home
AndorraPólitica

Demòcrates + SDP + Independents d’Andorra la Vella promet més espais i suport per a les associacions

Ràdio Valira | 13 de desembre de 2023

La candidatura de Demòcrates + SDP + Independents d’Andorra la Vella vol seguir donant suport a les associacions de la parròquia i fomentant la cultura popular. La número 3 de la llista, Rosa Maria Sabaté, s’ha referit a associacions com la de fallaires, la d’escudellaires, els geganters o l’Orfeó Andorrà, a les quals donaran suport i “volem potenciar” si guanyen les eleccions.

Aquest foment es vol articular, per exemple, a través de xerrades a les escoles perquè els infants “coneguin les nostres tradicions i les puguin transmetre en l’àmbit familiar”, ha defensat Sabaté en l’acte d’aquest dimarts. També se’ls donarà suport amb l’ampliació dels espais que aquestes associacions necessiten per trobar-se, un cop sigui una realitat el trasllat de l’Institut de Música al nou equipament del Museu Nacional, el qual es projecta a l’aparcament de Prada Casadet. “Tindrem més sales lliures a la Llacuna i s’hi podran instal·lar”, ha anunciat la candidata.

Sabaté ha garantit contacte i escolta constant, tant amb les associacions culturals com amb la resta d’associacions de la parròquia. De fet, dimarts van mantenir una reunió amb totes elles i els van exposar que “estem oberts a ajudar-los amb tot el que necessitin”.

Pel que fa a les demandes, la candidata s’ha referit a dos casos concrets. Una de l’associació de celíacs, per tirar endavant un projecte per informar dels restaurants sense gluten de la parròquia, i una dels Castellers d’Andorra, per tenir un local on poder assajar. Totes dues propostes estan sobre la taula i s’estudiaran, si la candidatura obté la confiança dels electors el proper 17 de desembre.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play