menu Home
AndorraPólitica

‘Amb Seny’ fomentarà la construcció de la voravia entre la Massana i Arinsal

Ràdio Valira | 13 de desembre de 2023

 ‘Amb Seny’ fomentarà les negociacions per dur a terme la voravia que ha d’unir la Massana i Arinsal. La candidatura massanenca aposta per aquesta infraestructura, que no només millorarà la connexió entre pobles, sinó que també potenciarà el desenvolupament econòmic de la parròquia.

La llista encapçalada per Guillem Forné vol proveir també noves voravies a les zones més perilloses dels pobles de la parròquia, ja que la seguretat dels vianants és una de les prioritats d’ ‘Amb Seny’, i estudiarà la possibilitat de transports alternatius al centre de la parròquia per descongestionar la circulació de vehicles en hores punta (com l’entrada i sortida de les escoles o l’acumulació a la xarxa viària arran del tancament horari de les pistes d’esquí), així com incloure el Clípol a demanda per reduir l’ús dels vehicles privats.

Pel que fa al vial, el candidat número 3 de la llista, Antoni Invernón, ha especificat que “és una infraestructura necessària” i vetllarà pel compliment de la seva gestió per tal d’optimitzar el cost, sempre que respongui a l’interès general de la parròquia.

L’objectiu d’ ‘Amb Seny’ és construir un futur més sostenible, segur i accessible per a tothom i afavorir la circulació a la xarxa viària de la parròquia.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play