menu Home
AndorraPólitica

DA + SDP + Independents d’Andorra la Vella vol crear una conselleria d’igualtat i inclusió

Ràdio Valira | 12 de desembre de 2023

La candidatura de Demòcrates + SDP + Independents d’Andorra la Vella comptarà amb una conselleria d’igualtat i inclusió, si repeteix quatre anys més al capdavant del comú. Aquesta conselleria vetllarà per la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, per la inclusió de les persones amb discapacitats cognitives, i per acompanyar-los en la seva introducció al món laboral. El número 8 de la llista, Marc Latorre, ha defensat que aquesta nova conselleria treballarà “per a una accessibilitat universal” i “per fer d’Andorra la Vella una parròquia encara més accessible i inclusiva”.

D’aquesta manera, han explicat que només començar el mandat, es farà un estudi per definir les necessitats actuals “i cap a on hem d’anar” en matèria d’urbanisme, accessibilitat o organització d’esdeveniments, ha explicat Latorre, tan pensant en les persones amb discapacitat com en aquelles que ho necessitin en moments puntuals de la seva vida.

Una altra de les propostes detallades per Latorre, que ha fet aquestes manifestacions al parc inclusiu davant l’escola de Meritxell, és l’ampliació dels actuals despatxos d’Afers Socials del comú, perquè “la gent que vagi a fer els seus tràmits puguin gaudir d’una zona més àmplia, més lluminosa i accessible”, i també pensant en els treballadors, “perquè se sentin més a gust”. Finalment Latorre, acompanyat de les candidates Leticia Teixeira i Noelia Lucena, ha anunciat que s’habilitaran més parcs plenament inclusius a la parròquia.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play