menu Home
AndorraPólitica

DA + Independents de Canillo ampliarà els serveis residencials per a la gent gran

Ràdio Valira | 12 de desembre de 2023

Que les persones grans tinguin tots els serveis i suport que necessiten sense marxar de la parròquia, de manera que es puguin quedar a viure-hi el màxim temps possible. Aquest és l’objectiu prioritari per al col·lectiu de la gent gran de la candidatura de Demòcrates + Independents de Canillo, tal com ha manifestat la número 3 de la llista Sílvia Mandicó, en l’acte de campanya d’aquest dilluns. “Volem oferir-los tots els serveis residencials que necessitin. Tenim la sort que aquí ens coneixem tots molt bé i podem saber les seves necessitats reals per fer-los una atenció més personalitzada”, ha manifestat.

Mandicó ha fet aquestes declaracions a l’espai Com a Casa, servei impulsat per l’anterior comú i “un bon exemple d’iniciativa que cal seguir desenvolupant”, amb la voluntat que la gent gran es pugui quedar a casa seva i, si no, “en un centre de dia on se sentin com a casa, tal com diu el nom del servei”. Dins d’aquest, una opció que s’està estudiant és ampliar els seus horaris d’obertura.

Pel que fa a la possibilitat d’anar més enllà i ubicar a Canillo un centre residencial, Mandicó ha defensat que està sobre la taula, però que abans s’ha de fer “una reflexió global, de país”. En qualsevol cas, ha defensat, “els nostres padrins tenen molt clar que ells volen estar a casa el màxim de temps possible, i quan l’atenció que necessiten no els hi pot proporcionar la família, és quan hem d’entrar nosaltres a fer el relleu”.

D’altra banda, Mandicó també ha explicat la voluntat de fer participar més a la gent gran en el dia a dia de la parròquia, per exemple a través de trobades intergeneracionals.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play