menu Home
AndorraPólitica

DA + Acció + SDP + Independents reubicarà l’Oficina de Turisme per oferir un millor servei

Ràdio Valira | 12 de desembre de 2023

Demòcrates + Acció + SDP + Independents vol millorar l’actual servei que se li dona al turista que visita la parròquia, si són la llista més votada el proper 17 de desembre. Per aquest motiu, i tenint en compte que la caseta on ara s’ubica l’Oficina de Turisme “ha quedat petita”, “modificarem l’emplaçament per oferir un millor servei”, ha explicat aquest dilluns la número 9 de la llista, Elisabet Zoppeti. Concretament, en un espai més ampli, còmode i accessible, perquè “ara només hi caben una o dues persones”, ha manifestat.

En qualsevol cas, el que la candidatura té clar és que l’Oficina de Turisme “és un actiu important i no s’ha de moure de la part alta”. S’estudiarà, per tant, un espai proper, ha garantit, perquè permeti seguir dinamitzant la zona.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play