menu Home
AndorraPólitica

Consell de Savis per fomentar la participació i implicació de la gent gran d’Ordino

Ràdio Valira | 12 de desembre de 2023

“La candidatura d’Acció Comunal d’Ordino + Demòcrates + SDP + Independents volem posar les persones al centre de les nostres polítiques, perquè significa invertir en el seu benestar”. Són paraules de la candidata a cònsol Maria del Mar Coma, en l’acte de campanya d’aquest dilluns, en què ha garantit que si es mantenen al Comú els quatre anys vinents, “seguirem invertint en benestar social i en serveis per als ciutadans de la parròquia, i de totes les edats”. Per exemple, inversió per mantenir la qualitat de serveis com la llar d’infants, la ludoescola (ambdues subvencionades al 60%), l’espai La Capsa, el Punt Jove o la Casa Pairal, “oferint als seus usuaris les activitats i serveis que més els agraden”. I per conèixer aquests gustos, es tirarà endavant un Consell de Savis, ha anunciat Coma, per “fer participar la gent gran de la vida política de la parròquia, perquè ens donin la seva experiència i aportin les seves vivències”, ha manifestat.

D’altres projectes que porta la candidatura són l’ampliació, a d’altres franges d’edat, dels horts socials i la dinamització del Punt Jove, comptant també amb la figura de l’educador de carrer.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play