menu Home
AndorraPólitica

Amb Seny oferirà escoles bressol a preu assequible i una residència per a la gent gran

Ràdio Valira | 12 de desembre de 2023

La candidatura d’Amb Seny garantirà escoles bressol a preu assequible per a famílies amb baixos ingressos i monoparentals i analitzarà la creació d’una residència per la gent gran. Així ho ha fet saber aquest dilluns al matí el candidat número 7 de la llista, Vicente Zapata, qui ha subratllat que la candidatura vol apostar per polítiques que fomentin l’equitat social i que el comú doni accés universal als serveis que ofereix.

En aquest sentit, Zapata ha destacat que des de la corporació comunal “s’ha fet molt”, però que encara hi ha mancances que potencien les desigualtats i que per això calen mesures intergeneracionals com les exposades per Amb Seny, i d’altres com un treball més cohesionat amb entitats socials, ONG, i plataformes per tractar de primera mà els problemes que tenen les persones afectades que resideixen a la parròquia.

Amb Seny també aposta per una major dedicació a la salut mental des de la infància fins a la tercera edat, tot i que el focus estarà centrat, principalment, en els joves. La candidatura aposta per crear una xarxa de suport integral al col·lectiu, on el comú pugui conèixer la situació del col·lectiu en aquest àmbit i oferir suport amb assessorament i ajudar en tot allò que sigui possible.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play