menu Home
AndorraPólitica

Enclar vol acabar “amb els barris de primera i de segona”

Ràdio Valira | 11 de desembre de 2023

Enclar vol acabar “amb els barris de primera i de segona”. Per aquest motiu, si guanya les eleccions de diumenge, impulsarà un pla integral per a tota Andorra la Vella, Santa Coloma i la Margineda. Aquest pla tindrà per objectiu homogeneïtzar les voravies i el mobiliari urbà.

“Hem rebut moltes queixes ciutadanes amb relació als barris de segona i de primera”, ha declarat el número tres de la candidatura, Jordi Cabanes, des de la Margineda. Així, un gran nombre de veïns d’aquest barri han fet arribar el seu malestar a Enclar “per l’oblit que han patit durant els dos últims mandats”. “DA no els va anomenar durant el debat, no els ha anomenat en el seu vídeo de campanya i estan dolguts. A la zona hi ha les escombraries sense tancar, les parades d’autobús amb grafits, les marquesines antigues, les voravies descuidades”, ha explicat.

Les principals queixes tenen a veure amb l’embelliment de les voravies, l’estat de les zones destinades a les escombraries, la manca de papereres i bancs, i el col·lapse que genera la sortida dels centres escolars, han afegit. Enclar es compromet a donar solució a aquests problemes. Per això impulsarà el pla integral actuant en 20 quilòmetres de carrers per any, prioritzant les zones en què no s’han fet actuacions durant els últims dos mandats. A banda, s’analitzarà amb els veïns, el servei de Circulació i els centres escolars com resoldre els problemes de circulació que es generen durant les hores punta.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play