menu Home
AndorraPólitica

Desperta Laurèdia proposa pisos d’emancipació per a persones joves a l’hotel Pol

Ràdio Valira | 8 de desembre de 2023

Desperta Laurèdia ha exposat, al davant de l’Hotel Pol, els projectes que hi planteja. Cerni Cairat ha remarcat que no es descarta ubicar-hi la residència, però insisteix en el fet que aquest edifici pot donar respostes a múltiples necessitats de Sant Julià de Lòria.

Així, ha assenyalat que “d’una banda, proposem que aquest projecte pugui incloure certs pisos d’emancipació per a persones joves, i al mateix temps que part d’aquests equipaments siguin per a ús social o cultural de poble, i també amb espais d’emprenedoria i desenvolupament d’empresa per a persones joves, vinculat a la idea de Sant Julià universitari”.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play