menu Home
AndorraPólitica

Demòcrates + SDP + Independents considera prioritari tirar endavant la remodelació de la plaça del Poble

Ràdio Valira | 8 de desembre de 2023

Un dels primers projectes que impulsarà la candidatura de Demòcrates + SDP + Independents si segueix encapçalant el comú els propers quatre anys, serà tirar endavant la remodelació de la plaça del Poble, un “projecte prioritari per a nosaltres”, ha refermat la número 7 de la llista, Gemma Minguillon. La nova plaça comptarà amb espais més diàfans per afavorir la mobilitat de la gent gran, i perquè les entitats i associacions de la parròquia puguin celebrar-hi els seus esdeveniments o celebracions. Així mateix, s’habilitaran més zones verdes, espais de lleure per als infants i zones de descans. A més, s’ha dissenyat amb dos nivells, cosa que permetrà tenir una zona coberta per a dies de molt de fred a l’hivern, o de molta calor a l’estiu.

Aquest espai cobert també es podrà destinar a la celebració d’actes en cas d’inclemències meteorològiques, però també serà per als infants, famílies i gent gran. D’aquesta manera, la plaça del Poble “sempre tindrà vida, serà un punt de trobada on fer vida social”, ha manifestat Minguillon. La candidata ha explicat que el projecte s’ha dissenyat tenint en compte les aportacions i demandes tant del col·lectiu de la gent gran, com dels infants.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play