menu Home
AndorraPólitica

Amb seny es compromet a recuperar la gestió de les zones blaves

Ràdio Valira | 8 de desembre de 2023

Amb Seny recuperarà la gestió de les zones blaves per al comú -i no a una empresa privada, com actualment- i posarà nous reductors de velocitat per evitar accidents en punts negres de la parròquia si guanya les eleccions de diumenge de la setmana que ve.

La candidata número 10 de la llista, Anna Bellera, ha explicat que, pel que fa a les zones blaves, el comú ha de tenir un accés “just i equitatiu” als espais d’aparcament i aposta també per fer noves àrees d’aparcament amb l’objectiu de donar resposta a les demandes de la ciutadania amb les finalitats també de millorar la mobilitat a la parròquia i l’activitat local.

Pel que fa a les autocaravanes, es vol treballar en una regulació que eviti que estiguin per tota la parròquia i perquè facin un ús responsable dels espais destinats a aquesta tipologia de vehicles i preservar així la qualitat de l’entorn de la Massana.

Bellera també ha exposat que s’augmentarà la seguretat dels ciutadans amb nous reductors de velocitat en punts crítics per evitar al màxim el risc d’accident i s’il·luminarà els passos de vianants d’una manera més sostenible per tal de contribuir a la seguretat de la ciutadania sense perjudicar el medi ambient.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play