menu Home
AndorraPólitica

ACO + DA defensa que el “creixement d’Ordino es faci de manera sostenible i equilibrada”

Ràdio Valira | 8 de desembre de 2023

La candidatura d’Acció Comunal d’Ordino + Demòcrates + Independents + SDP té la voluntat de “continuar vetllant pel territori, pensant en les noves generacions i perquè el creixement d’Ordino es faci de manera sostenible i equilibrada”, sense comprometre els recursos i les generacions futures. Així ho ha expressat aquest divendres el número 2 de la llista i actual conseller del comú, Eduard Betriu.

Per aconseguir aquesta fita han explicat que volen completar la revisió del pla d’urbanisme de la parròquia, a partir dels estudis duts a terme durant el final d’aquest mandat. I volen fer-ho amb la participació “de tothom”, buscant el consens i col·laboració de tots els actors principals.

Betriu ha reconegut que Ordino està creixent els darrers anys, però de manera ordenada, ja que s’han reduït les alçades dels edificis. “Ara ens toca mantenir aquest canvi” i donar-li continuïtat, ha manifestat.

D’altra banda, el número dos també ha anunciat la voluntat de continuar potenciant “el patrimoni cultural i arqueològic de la parròquia”, i fer-ho “amb la recerca i reconstrucció d’orris, cabanes i murs de pedra seca per tota la vall”. El candidat a cònsol menor ha recordat que Ordino compta amb zones com la vall de Rialb, la de Sorteny, del Comís Vell i de Tristaina “molt riques en patrimoni, i hi posarem molts esforços i recursos”.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play