menu Home
AndorraPólitica

DA + SDP + Independents ampliarà i millorarà les voravies de Santa Coloma

Ràdio Valira | 6 de desembre de 2023

La candidatura d’Andorra la Vella de Demòcrates + SDP + Independents seguirà connectant la Margineda, Santa Coloma i Andorra la Vella amb voravies agradables i segures per al passeig, si revalida la victòria el proper 17 de desembre. Concretament, tal com ha explicat la número 9 de la llista Leticia Teixeira, “ampliarem i millorarem la voravia que va del carrer Verge del Remei fins al carrer Prat Salit de Santa Coloma”. La candidata ha garantit que és “un projecte prioritari, que cal desplegar com més aviat millor”.

Teixeira ha recordat que es tracta d’un tram on conflueixen tres centres escolars, motiu pel qual és important que els joves, els infants amb els seus pares i mares “se sentin segurs i còmodes quan hi caminen”, com també les persones grans i les persones amb discapacitat. Aquest projecte donaria continuïtat a la “pacificació per a vianants” que s’ha fet en altres punts de la parròquia durant el darrer mandat i que tan bon resultat ha donat, com és el cas de les avingudes d’Enclar i de Santa Coloma.

Joan Espineta, número 12 de la llista, ha acompanyat Teixeira en l’acte d’aquest dimarts. El candidat ha celebrat la feina feta per l’actual comú pel que fa a la separativa d’aigües fecals i netes i el col·lector de Santa Coloma, que ha permès, entre d’altres, evitar inundacions en cas de pluges fortes.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play