menu Home
AndorraPólitica

Pisos amb serveis per a la gent gran, col·laboració publicoprivada i l’hotel Pol, els eixos de Desperta Laurèdia en matèria d’habitatge

Ràdio Valira | 5 de desembre de 2023

Desperta Laurèdia situa la problemàtica de l’habitatge com un dels eixos centrals del programa. Així ho ha expressat el cap de llista, Cerni Cairat, al davant del terreny on es durà a terme el projecte de pisos amb serveis per a la gent gran.

El candidat a cònsol per Desperta Laurèdia ha defensat la importància de donar solucions a la crisi nacional de l’habitatge: “Sense habitatge no hi ha comunitat”. D’aquesta manera ha detallat que les seves propostes electorals van en la línia de cobrir tres eixos: “Ens quedem amb aquestes tres vies: pisos amb serveis per a la gent gran, col·laboració publicoprivada i el projecte de l’hotel Pol, on volem compatibilitzar la residència universitària amb els pisos d’emancipació per a la gent jove”.

D’altra banda, Desperta Laurèdia ha exposat els punts principals dirigits a les persones grans, a la Llar de Lòria. La presentació ha girat entorn del projecte de pisos amb serveis per a la gent gran, una proposta projectada pels consellers de la minoria, així com de la pacificació del centre del poble, el futur del centre de dia o la transformació de la Llar de Lòria en centre cívic lauredià, entre d’altres.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play