menu Home
AndorraGeneralPólitica

Enclar es compromet a vegetar les places per convertir-les en indrets més agradables

Ràdio Valira | 5 de desembre de 2023

Enclar defensa una parròquia viva. I per això es compromet a vegetar les places i carrers d’Andorra la Vella per convertir-los en un lloc per al gaudi de la ciutadania si guanya els comicis del 17 de desembre. La número dos de la candidatura, Olaya Losada, ha lamentat que “el gris és el color que ens han portat les polítiques de DA”. En aquests sentit ha assenyalat que “totes les places de la capital són grises, fredes i estèrils. Són places de pas, dissenyades per fer un concert dos cops l’any”. “No són places vives”, ha exposat.

Davant d’això, Losada ha anunciat que el model de ciutat d’Enclar passa pels espais urbans verds, espais de benestar en els quals predominin els arbres i les plantes. Indrets on refugiar-se en els mesos de calor i on compartir amb la resta de ciutadans.

Però Enclar també vol fomentar la sostenibilitat als edificis públics. I és per això que farà un pla per fer que tots els edificis comunals s’alimentin d’energia verda.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play