menu Home
AndorraSocietat

Dos detinguts per agredir-se mútuament a l’exterior d’un local d’oci nocturn i encarar-se amb la policia

Ràdio Valira | 27 de novembre de 2023

Andorra la Vella.- La policia ha detingut durant el cap de setmana a dos joves de 22 i 23 anys arran d’una baralla a l’exterior d’un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella. El noi de 23 anys li havia propinat un cop de peu al cap a un altre i, quan els agents van intervenir per aturar la batussa, es va encarar amb els policies reaccionant de manera desproporcionada i oferint resistència. Mentre els agents controlaven aquest jove, l’altre, de 22 anys, va començar a amenaçar-los i insultar-los. Per tot plegat, van ser arrestats com a presumptes autors de delictes contra la integritat física i moral, contra llibertat, contra l’honor i contra la funció pública.

D’altra banda, la policia va detenir diumenge a la tarda a Andorra la Vella un jove de 20 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per violència domèstica. Hauria agredit el seu germà durant una baralla que va tenir lloc al seu domicili.

Divendres al matí, la policia també va arrestar un home de 45 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat. El detingut havia amenaçat de mort i assetjat de manera continuada l’exparella i la seva família per un suposat deute. L’arrest es va produir arran d’una denúncia que havia interposat la dona.

Pel que fa a les detencions per conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues, els darrers dies la Policia ha detingut un jove de 23 anys amb una taxa d’1,08; un home, de 56, per un positiu d’alcoholèmia d’1,76 i un altre home de 45 anys amb una taxa d’1,13, que també va donar positiu en drogues i es trobava en possessió de 0,7 grams de cocaïna. Aquest darrer va ser controlat a la frontera del riu Runer quan accedia al país.

També a la frontera sud, la policia va detenir un home, de 37 anys i no resident, que entrava al Principat amb 2,5 grams de cocaïna i un gram de metamfetamina. Duia, a més, 6,4 grams de marihuana i 9 d’haixix.

Aquest cap de setmana, a Soldeu, un altre home, de 38 anys, va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per trobar-se en possessió d’1,5 grams de cocaïna.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play