menu Home
AndorraSocietat

Igualtat organitza una conferència sobre les viole?ncies masclistes digitals

Ràdio Valira | 17 de novembre de 2023

Andorra la Vella.- Amb motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, que se celebra el 25 de novembre, la secretaria d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana ha organitzat –juntament amb el Consell General– la conferència ‘Eines per a la detecció, la prevenció i l’actuació davant les violències masclistes digitals’.

L’acte, que tindrà lloc el 22 de novembre a les 19 hores a l’edifici de Ràdio Andorra a Encamp, anirà a càrrec de les consultores de l’empresa especialitzada en gènere i diversitat LaGroc, Clara Gràcia i Èlia Jornet. Ambdues han impartit formacions sobre igualtat de gènere, comunicació inclusiva i no sexista, violències masclistes en l’entorn laboral, entre altres temes.

L’assistència a la conferència és gratuïta. Cal inscriure’s prèviament al correu electrònic igualtat@govern.ad.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play