menu Home
AndorraSocietat

Tancament de la Llar de jubilats d’Escaldes-Engordany per trasllat al nou edifici

Ràdio Valira | 16 de novembre de 2023

Escaldes-Engordany.- La Llar de jubilats d’Escaldes-Engordany estarà tancada als usuaris del 20 al 26 de novembre per trasllat al nou edifici del Prat Gran. També l’atenció telefònica es restringirà de les 8 a les 17 hores.

Malgrat això, el servei de menjador no se suspèn. Així doncs, mentre duri el tancament, s’establiran tres dies per fer la recollida dels àpats a les instal·lacions del Prat de les Oques. Dilluns podran recollir el menjar del mateix dilluns i dimarts; dimecres el del dimecres i dijous; i divendres el del mateix divendres. Aquests menús s’hauran de consumir a casa de cada usuari ja que el menjador no estarà disponible.

A partir del dia 27 de novembre, els usuaris ja s’instal·laran a la nova llar i el servei es reprendrà amb normalitat.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play