menu Home
AndorraSocietat

Cabanes destaca els mecanismes de participació juvenil en les polítiques públiques andorranes al Fòrum de Joves de la Unesco celebrat a París

Ràdio Valira | 16 de novembre de 2023

París.- Durant la tretzena edició del Fòrum de Joves de la Unesco celebrada aquesta setmana a París, el secretari d’Estat de Joventut i Esports, Alain Cabanes, ha destacat els mecanismes de participació juvenil en les polítiques públiques del Principat. Entre aquestes accions, Cabanes ha posat com a exemple els consells d’infants i el Consell dels Joves, o la taula mixta de joventut, que actualment treballa en l’elaboració del Pla nacional de la joventut.

Durant la seva intervenció, el secretari d’Estat de Joventut i Esports també ha exposat els compromisos d’Andorra en matèria d’integració digital i tecnològica en la recerca de solucions climàtiques i en la transició sostenible cap a una economia verda i blava, amb iniciatives de promoció del consum sostenible de productes i recursos. Concretament, Cabanes ha destacat les accions educatives, que es duen a terme al Principat, enfocades als joves en matèria de lluita contra el canvi climàtic, com el projecte Escoles verdes, i altres programes educatius al voltant de la realitat virtual, l’’e-learning’ i els jocs.

En aquest Fòrum de Joves de la Unesco també ha participat la representant d’Andorra a la Unesco, Eva Descarrega, i la jove andorrana Inés Bafaluy, que ha pogut aportar les seves idees al voltant de la salut i el benestar dels joves per assegurar comunitats sostenibles, en un context de canvi climàtic.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play