menu Home
AndorraSuccessos

S’acusa la conductora del Land Rover d’un presumpte delicte d’homicidi en l’accident on hi va perdre la vida un veí de Sant Julià de Lòria

Ingrid Monreal | 15 de novembre de 2023

L’informe preliminar de l’accident que va tenir lloc el passat 1 d’octubre a Fígols i Alinyà, i en el que hi va perdre la vida un veí de Sant Julià de Lòria, mostra que una de les implicades en l’incident conduïa sota els efectes de l’alcohol i les drogues. En concret s’hi van veure implicats 3 vehicles; el Mercedes que conduïa el veí de Sant Julià de Lòria, un Land Rover, i un camió.

Ara, els informes indiquen que la conductora del Land Rover, que va resultar ferida greu en l’accident, hauria donat positiu en amfetamines i metamfetamines, a més de 0,5 mg d’alcohol per litre de sang.

Entrant al detall dels fets i segons informa l’atestat policial al qual hem tingut accés des d’aquesta emissora, la conductora del tot terreny, va envair el sentit contrari de circulació, fet que va provocar el xoc amb el Mercedes que conduïa el veí de Sant Julià. Uns segons després, el camió que circulava darrere del Mercedes, es va trobar amb el seu carril ocupat pels dos vehicles, i es va produir una segona col·lisió. Arran d’això, tots dos turismes es van incendiar i van quedar molt malmesos pel foc.

Per tot plegat, s’acusa la conductora del Land Rover, d’un presumpte delicte d’homicidi per imprudència greu i contra la seguretat viària, per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents.

En l’atestat, s’especifica que la barreja de l’èxtasi amb l’alcohol pot provocar una alcoholèmia elevada sense que el conductor sigui conscient del greu deteriorament de les seves capacitats psicofísiques relacionades amb la conducció.

Written by Ingrid Monreal


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play