menu Home
AndorraSocietat

Escaldes-Engordany obre les inscripcions per a participar en el pessebre vivent

Ràdio Valira | 9 de novembre de 2023

Andorra la Vella.- Escaldes-Engordany reprèn aquest any el pessebre vivent amb un homenatge a tots els anteriors. És per això que des del comú es fa una crida a totes les persones interessades a participar com a actors i actrius o figurants a l’edició d’aquest any.

Els assajos tindran lloc el cap de setmana del 18 i 19 de novembre. No cal tenir experiència i s’hi pot participar en família. Les persones interessades es poden adreçar al departament de Cultura del comú d’Escaldes-Engordany al telèfon 890 890 o bé a través de l’adreça de correu electrònic info.cultura@e-e.ad.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play