menu Home
AndorraEsports

Andorra Turisme i Grandvalira Resorts presenten la campanya d’hivern als països veïns

Ràdio Valira | 9 de novembre de 2023

París.- Andorra Turisme i Grandvalira Resorts inicien un ronda de desplaçaments a França i Espanya per donar a conèixer la campanya d’hivern a la premsa especialitzada. Aquest dijous s’ha fet la primera presentació a París davant d’una quinzena de mitjans de comunicació.

Així, més enllà d’explicar les novetats de la temporada hivernal relacionades amb les estacions, Andorra Turisme ha exposat l’oferta del país en neu, benestar, compres, gastronomia i cultura. També s’ha presentat Andorra Selected, l’estratègia per posicionar el Principat en l’àmbit internacional del turisme prèmium i la campanya Atypical.

La ronda de presentacions es completarà la setmana vinent a Barcelona, Madrid i Tolosa. La presentació a la premsa i sector d’Andorra, que es va haver de posposar per la mort de l’excap de Govern Antoni Martí, es farà finalment el 13 de novembre.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play