menu Home
AndorraSocietat

L’ANA, mitjà oficial de l’Aferrada, la primera trobada de creadors de contingut en català

Ràdio Valira | 8 de novembre de 2023

Andorra la Vella.- L’Agència de Notícies Andorrana serà un dels mitjans oficials de ‘l’Aferrada’ la primera trobada de creadors de contingut en català que tindrà lloc a Palma entre el 24 i el 25 de novembre. La presència de l’ANA en l’esdeveniment no serà l’única que tindrà Andorra, atès que la creadora de contingut Clau Bunny també hi serà; concretament prendrà part en la segona jornada, en ‘el pòdcast-vermut de l’Aferrada, conduït per Aina Segura i Neus Gil, podcasteres d’Anam Fent’. La voluntat de l’organització era reunir en un mateix espai alguns dels creadors més rellevants de parla catalana, arribats d’arreu dels Països Catalans.

Durant els dos dies, diferents persones de l’ecosistema català de creació de contingut passaran per l’esdeveniment, que organitza Obra Cultural Balear. Sense anar més lluny, el fundador del primer canal en català en rebre la distinció de Twitch Partner, Noé Bosch, explicarà l’experiència al capdavant de Gamesport electrònics, Cesk Freixas, director de la plataforma de micromecenatge l’Aigüeta, aportarà la seva visió en l’apartat ‘projectes que poden ser una oportunitat’ o també Maria L’obertura del congrés la farà Belén Gaynor, mànager digital d’Operación Triunfo. El programa sencer es pot consultar aquí.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play