menu Home
AndorraSocietat

La Creu Roja organitza la darrera campanya de donació de sang

Ràdio Valira | 8 de novembre de 2023

Andorra la Vella.- La Creu Roja Andorra ha organitzat la cinquena i darrera campanya de donació de sang d’aquest any. En aquesta ocasió, la cita tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 de novembre al Lycée Comte de Foix d’Andorra la Vella de les 11 a les 14 hores i de les 16 a les 20 hores.

Des de l’entitat s’han obert les inscripcions per tots els interessats, que es poden fer a través del web donarsang.gencat.cat. Des de la Creu Roja, a més, també es demana a la població fer difusió a les xarxes socials per tal d’arribar a més persones.

La darrera campanya de sang va ser un èxit rotund amb 345 donants. De fet, s’espera que amb aquesta darrera cita es continuï amb la tendència positiva de les convocatòries anteriors, les quals han permès recollir fins a 1.300 donacions. Les campanyes es fan en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits de Catalunya.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play