menu Home
AndorraSocietat

Escaldes-Engordany anul·la tots els actes públics amb motiu del dol nacional

Ràdio Valira | 7 de novembre de 2023

Andorra la Vella.- El comú d’Escaldes-Engordany ha decidit anul·lar tots els actes públics previstos per aquest dimarts i dimecres amb motiu del dol nacional per la defunció de l’excap de Govern, Antoni Martí. Així doncs, queda cancel·lada la representació teatral ‘Instruccions per fer-se feixista’, prevista per aquest dimarts a les 21.30 hores, i també es cancel·la la sessió de Liter’art dedicada al llibre ‘Azul de noche’ d’Angela O’Keeffee.

Paral·lelament, la corporació escaldenca també informa que s’ha habilitat un llibre de condolences a la planta baixa de casa comuna que estarà disponible entre les 11 i les 18 hores d’aquest 7 i 8 de novembre.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play