menu Home
AndorraPólitica

Demòcrates expressa el seu “més absolut condol” per la mort d’un dels principals impulsors del partit

Ràdio Valira | 7 de novembre de 2023

Andorra la Vella.- Demòcrates ha expressat aquest dilluns el seu “més absolut condol per la mort d’Antoni Martí. Recorden que Martí va ser l’any 2011 un dels principals impulsors i fundadors del partit, “valedor del projecte taronja des del compromís amb el país, amb els valors cívics i democràtics, i des d’una profunda vocació de servei públic”.

El mateix any de la creació de Demòcrates, Martí va esdevenir cap de Govern, càrrec que va ostentar durant dues legislatures consecutives (2011-2015 i 2015-2019). Actualment, s’havia retirat de la primera línia política, tot i que fa poques setmanes s’havia incorporat com a observador dins la delegació negociadora per l’acord d’associació amb la Unió Europea, fruit del pacte d’estat signat el 12 d’octubre, recorden des de Demòcrates en el comunicat emès.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play