menu Home
AndorraPólitica

AV.- Funeral d’estat per Antoni Martí, aquest dimecres a la tarda

Ràdio Valira | 7 de novembre de 2023

Andorra la Vella.- Un funeral d’estat aquest dimecres a les quatre de la tarda a l’església parroquial de sant Pere Màrtir d’Escaldes-Engordany servirà per donar l’últim adeu a Antoni Martí. Així ho ha confirmat el cap de Govern, Xavier Espot, que aquest dimarts al matí ha estat l’encarregat de ser el primer a signar i mostrar els seus sentiments en el llibre de condolences que s’ha instal·lat a la planta baixa de l’edifici administratiu del Govern. El cap de l’executiu i els diferents ministres han incidit en el llegat que deixa Martí i n’han destacat el seu compromís pel país i la seva implicació per fer prosperar el Principat. Han subratllat que ha estat un personatge clau en la història política del país dels darrers trenta anys i han lamentat la seva mort prematura.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play