menu Home
AndorraPólitica

Antoni Fiñana és nomenat membre del CSJ

Ràdio Valira | 3 de novembre de 2023

Andorra la Vella.- El Govern ha aprovat el nomenament d’Antoni Fiñana com a membre del Consell Superior de la Justícia (CSJ), d’acord amb l’article 20 de la llei qualificada de la Justícia que estipula que el cap de Govern nomena un dels cinc membres del CSJ.

Fiñana, que és nomenat en substitució de Maria Carme Torres Orpinell, és jurista de formació. Una gran part de la seva trajectòria professional s’ha desenvolupat a l’Administració de Justícia d’Andorra, on ha exercit de jutge administratiu i fiscal, de batlle i de president de la batllia.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play