menu Home
AndorraSocietat

FOTONOTÍCIA.- Taller per conscienciar sobre l’abús de les pantalles

Ràdio Valira | 31 d'octubre de 2023

Andorra la Vella.- El departament de Joventut del comú d’Andorra la Vella, de la mà d’Andorra Telecom, ofereix aquest dijous el taller ‘Vull recuperar el meu temps!’, adreçat a joves a partir dels dotze anys i a càrrec de Jordi Camós, expert en l’ús de la tecnologia i els efectes que té en les persones. L’objectiu de la iniciativa és reflexionar i apoderar als joves davant les tecnologies. L’activitat, que es desenvoluparà al Rusc, és gratuïta i s’emmarca dins de les iniciatives de benestar digital que impulsa l’àrea de RSE de l’operadora i el departament de Joventut del comú de la capital.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play