menu Home
AndorraSocietat

Andorra Telecom oferirà una experiència de realitat virtual per la Fira d’Andorra la Vella

Ràdio Valira | 26 d'octubre de 2023

Andorra la Vella.- ‘Somnis’ és el nom de l’estand d’Andorra Telecom a la 44a edició de la Fira d’Andorra la Vella, en el que el públic podrà descobrir el potencial que tenen les noves maneres de comunicar-se i interactuar en entorns immersius. La iniciativa té com a objectiu inspirar i mostrar que la tecnologia pot ser accessible i emocionant per a tothom.

La proposta és una experiència de realitat virtual que capbussarà els visitants en una experiència multiusuari, on podran interactuar diverses persones a la vegada, a través d’un recorregut d’imatges inspirades en el món dels somnis, que es podran observar i tocar, com si estiguessin al món real.

L’objectiu de la proposta d’Andorra Telecom és oferir un espai per experimentar, somiar i reviure la il·lusió de la infància per uns minuts. Amb aquesta acció, la companyia continua apropant la tecnologia als usuaris perquè descobreixin què poden fer amb ella, per desenvolupar-se, per treballar, per relacionar-se o per fer el que necessitin.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play