menu Home
AndorraEsports

Podi absolut de l’ACA eSports al Campionat ART GT3 Series

Ràdio Valira | 25 d'octubre de 2023

Andorra la Vella.- En la quarta cita del Campionat ART GT3 Series (plataforma iRacing), que es va disputar aquest dimarts, l’equip d’ACA eSports es va adjudicar els tres llocs del podi després d’una gran cursa al circuit de Road America. Octavio Pisco (Ferrari 296) va pujar per quarta vegada consecutiva al calaix més alt, seguit d’Helder Cerqueira (Porsche 911 GT3 R 992) i, en tercer lloc, Frank Porté (Ferrari 296), que després de finalitzar la primera temporada en l’automobilisme real al Campionat francès d’F4, s’ha centrat al cent per cent en la competició de SIM Racing. Nuno Pereira (Ferrari 296) i Miguel Marques (Ferrari 296) van quedar en cinquena i sisena posició, respectivament.

A les 20.30 hores, l’ACA eSports Team, integrat per Helder Cerqueira, Frank Porté, Miquel Marques, Nuno Pereira i Octavio Pisco, es va preparar per fer front a les ‘qualys’ del Campionat ART GT3 Series, en què participen quaranta pilots d’un total de deu equips de diversos països: els Estats Units, Itàlia, França, Gran Bretanya, Alemanya i Croàcia, entre d’altres.

Els temps de pràctica previs a la cursa van situar els integrants de l’equip andorrà al top 10: Pisco va fer un temps de 2.03.09; Marques, 2.04.05; Pereira, 2.04.07; Porté, 2.04.19, i Cerqueira, 2.05.01. Els temps de la ‘qualy’ van situar Octavio Pisco a la pole; Frank Porté, a la P4; Miguel Marques, a la P6; Nuno Pereira, a la P7, i Helder Cerqueira, a la P12.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play